26.06.2018
Как да предпазим дома си от кражби по време на почивката?

 

Летните месеци са най-чаканите моменти от годината за почивка и множество кратки ваканции. При първия удобен случай цялото семейство заминава на море или планина, а дома остава без надзор. Това е времето, когато жилището ни е уязвимо, а любимите вещи и предмети могат да попаднат в чужди ръце. 

Ние Ви предлагаме няколко варианта, с които максимално да затрудните и предотвратите нахлуването на крадци в дома Ви:
1. Обезопасете жилището си със стабилна дограма и входна врата. При напускане на дома е препоръчително плътно затваряне на прозорците и вратите. Това до известна степен би забавило лесното нахлуване на крадците. За съжаление, само това не е вариант за 100 - процентова защита от кражба.
2. Оборудвайте се с допълнителни резета и солидна брава. Заключеният дом във време на изобретателни крадци не Ви дава гаранция, че къщата Ви ще остане непокътната, такава, каквато сте я оставили, преди заключването на входната врата. 
3. Използвайте врати, които се отварят навън. По възможност сложете две входни врати, за да затрудните и забавите крадците. Ние препоръчваме първата врата да е дървена, а втората – блиндирана. За съжаление, горе изброените варианти взети заедно и калкулирани са доста голяма инвестиция, която не може да Ви даде абсолютна сигурност за Вас и Вашия дом. Ние Ви препоръчваме да сложите сигнално-охранителна техника (СОТ) на жилището си, като предлагаме оптимална защита срещу кражби на добра цена. Двете врати трябва да са вързани към СОТ. При евентуално отваряне на първата врата, системата за охрана сработва и докато крадците се опитват да разбият втората врата, патрулът ще дойде на място. Така бихте си спестили и евентуални разходи по ремонт на скъпоструваща блиндирана врата.
Ето защо, поставяне на сигнално-охранителна система е един от най-добрите варианти за защита на дома. ДАИКС СОТ Ви предлага оптимален вариант на качество, коректност и цена. Фирмата е с опит и доказано име. Повече от 25 години е специализирана в изграждането и поддръжката на системи за сигурност. За осигуряване охраната на обектите разполага със съвременна сигнално-охранителна техника и централен оперативен център, където се извършва 24 – часово наблюдение (мониторинг) и реагиране от диспечерите и патрулите на получените сигнали от всички обекти.
При аларма от СОТ в обекта на клиента, специализиран софтуер подава пълна информация за настъпилото събитие на диспечера, а наличието на GPS устройства и постоянна връзка с патрулите, позволява бързо реагиране за минимално време.

На телефони 0700 20 210, 0889 252 552 може да получите по-обширна информация за промоциите, които предлага фирмата или изпратете запитване тук.

 

ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top