актуални новини
14 декември 2018
14.12.2018
Весели Коледни и Новогодишни празници!!!

ДАИКС СОТ пожелава на своите клиенти и партньори светли и щастливи Коледни и Новогодишни празници!

прочетете повече
06 декември 2018
06.12.2018
Специално за нашите клиенти - безплатен тапет за десктоп!

прочетете повече
05 декември 2018
05.12.2018
Стопиран опит за кражба на гориво от камион, на обект, охраняван от ДАИКС СОТ

Вечерта на 25 ноември е стопиран опит за кражба на гориво от камион, на обект, охраняван от ДАИКС СОТ. Патрулът се отзовава веднага след получен сигнал. При пристигането открива една туба с пъхнат маркуч в нея и още две туби в близост. Извършителите са зарязали тубите с гориво и са избягали след бързата реакция на патрула.

прочетете повече
22 ноември 2018
22.11.2018
Бързата реакция на РАДИО СОТ - ДАИКС предотврати кражба от аптека в гр. Пазарджик

РАДИО СОТ - ДАИКС реагира светкавично вечерта на 22 ноември след задействана аларма от обект – аптека в центъра на гр. Пазарджик . След задействане на алармата патрулът пристига почти веднага до обекта. Резултатът е счупен прозорец и разбита входна врата, без да е влизано в обекта. Благодарение на бързата реакция на патрула, на РАДИО СОТ - ДАИКС е предотвратена кражба и каквито и да е било други щети от аптеката.

прочетете повече
19 ноември 2018
19.11.2018
Предотвратена кражба в магазин, в гр. Велинград

Управител на магазин в гр. Велинград активира ПАНИК бутон след установяване на кражба - вечерта на 19 ноември. Патрул на ДАИКС РАДИО СОТ пристига моментално и задържа крадеца до пристигане на полицията.

прочетете повече
18 ноември 2018
18.11.2018
Осуетен опит за кражба в къща, в гр. Пазарджик

Вечерта на 18 ноември е осуетен опит за кражба в къща, в гр. Пазарджик. След задействане на аларма патрул на ДАИКС РАДИО СОТ пристига веднага до обекта. При оглед се установява, че е разбит катинара на входната врата, без да е имало проникване в жилището и каквито и да е било щети.

прочетете повече
10 ноември 2018
10.11.2018
Охранители на ДАИКС COТ заловиха банда тинейджъри, които от месеци вандалстват в училище в с.Труд.

Банда тийнейджъри, вилнееща от месеци в село Труд, беше задържана преди час от органите на реда, научи Марица.бг. Екшънът се е разиграл в района на местното училище „Кирил и Методий“. Учебното заведение вече няколко пъти попадало под набезите на неизвестните гамени, но те оставали неуловими. Тази вечер те атакували школото за пореден път, като започнали да трошат прозорци. Задействала се обаче инсталираната алармена система и след броени минути на мястото пристигнал екип охранители на ДАИКС. Гардовете успели да задържат групата от 8 непълнолетни извършители, които вече са предадени на служителите от Районното управление в с. Труд. За ареста на тийнейджърите вече са уведомени и техните родители. Тепърва ще се изяснява какви щети са нанесли в училището и какво наказание ще понесат.

прочетете повече
05 ноември 2018
05.11.2018
ДАИКС СОТ стопира обир на сейф от търговски обект на магистрала Тракия

На 3 ноември през нощта се задейства аларма на търговски обект на магистрала Тракия. Патрул на ДАИКС СОТ реагира веднага и пристига на обекта. Патрулът проверява щателно помещението и установява, че е правен опит за външна намеса и отваряне на касата. Благодарение на адекватната намеса на ДАИКС СОТ е предотвратен обир.

прочетете повече
23 октомври 2018
23.10.2018
ДАИКС СОТ предотврати кражба на метали

Патрул на ДАИКС СОТ предотврати кражба на метали от представител на малцинствата. Задържа лицето до пристигането на полицията. Благодарение на бързата реакция на ДАИКС СОТ са предотвратени материални щети.

прочетете повече
19 октомври 2018
19.10.2018
Патрул на ДАИКС СОТ оказа първа помощ на ранени хора при катастрофа по пътя за Ягодово!

Патрул на ДАИКС СОТ оказа първа помощ на хора, тежко катастрофирали в колата по пътя за Ягодово.

прочетете повече
ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top