актуални новини
11 декември 2017
11.12.2017
Патрул на ДАИКС отново в акция!

Истински екшън се е разиграл тази нощ в пловдивския район „Тракия“, научи Марица.бг. Половин час след полунощ трима бандити са атакували аптеката под блок 202, известен като "Люляк". Те успели да проникнат в обекта и да вземат двете каси, в които фармацевтите съхранявали оборотни пари. Докато тършували в аптеката, апашите били изненадани от два патрула на ДАИКС.

прочетете повече
17 ноември 2017
17.11.2017
Патрул на ДАИКС СОТ успял да задържи крадец!

Екшън като на кино с белезници и свистене на гуми се е разиграл днес на разсъмване в центъра на Пловдив, научи Марица.бг. Около 6 ч. сутринта гардове от ДАИКС засекли двама крадци, които измъквали в тъмното кабели от затворената токоизправителна станция за тролеите на пресечката на улиците „Ген. Гурко“ и „Отец Паисий“.

прочетете повече
30 октомври 2017
30.10.2017
Свeткавичната реакция на патрул на ДАИКС предотврати кражба

Бандити направиха опит да ограбят банкомат в сградата на кметството на Баня, Карловско. Апашите са атакували машината за пари снощи към два часа. Първо разбили вратата на кметството и влезли вътре, след това извадили инструменти и започнали да разбиват банкомата. Веднага се е задействала аларма на ДАИКС , която охранявала сградата. Патрулът на охранителната фирма реагирал светкавично, а бандитите зарязали инструментите и избягали.

прочетете повече
13 октомври 2017
13.10.2017
Охранители на ДАИКС успяха да задържат крадец в опит да задигне перилни препарати!

Пишман крадец опита да задигне перилни препарати от квартален супермаркет в Кричим, но удари на камък. Снощи около 18,30 ч. мъжът влязъл в магазина и се натоварил с 4 туби течен препарат за пране. Касиерка обаче го видяла и натиснала паник бутона. За нула време на място пристигнал екип охранители от ДАИКС.

прочетете повече
20 февруари 2017
20.02.2017
Охранители на ДАИКС реагирали бързо и задържали пишман крадеца!

Непълнолетен апаш атакува тази нощ часовникарското ателие до автогара „Родопи”, научи Марица.бг. Около 2,30 ч. се задействала алармата на дюкяна, който се намира на южния изход на подлеза под линиите на гарата. Оказало се, че 17-годишет крадец е опитал да разбие ателието. Докато си изливал гнева на запъналата се витрина, пристигнали гардовете от ДАИКС.

прочетете повече
20 февруари 2017
20.02.2017
Гардове на ДАИКС задържали извършителя и в последствие го предали на служителите на реда.

Див екшън се разигра тази нощ в Пловдив, научи репортер на Марица.бг. Началото на безумните събития е около 23 часа на улица "Гладстон". Там 39-годишен мъж отнесъл с "Пасат"-а си таксиметров автомобил. Продължил до бензиностанция на бул. "Шести Септември", отворил капака на "Фолксваген"-а, издърпал с ярост някакви маркучи, за да потече бензин, и без да му мигне окото драснал клечката. Служителите в обекта веднага се обадили на частната охранителна фирма ДАИКС .

прочетете повече
12 февруари 2017
12.02.2017
Охранители на ДАИКС успели да неутрализират обирджия

Продавач в денонощен магазин в район „Тракия” се опълчи срещу въоръжен с тухла. Нападателят се доближил до продавача зад щанда и го заплашил, че ще го пречука, ако не му даде парите от оборота. Търговецът, който е и собственик на бакалията, обаче успял да натисне паник-бутона. Реакцията на охранителите от ДАИКС била светкавична. Яките момчета за нула време успели да неутрализират нападателя и да му щракнат белезниците.

прочетете повече
04 февруари 2017
04.02.2017
Гардове на ДАИКС залавят апашите заедно с плячката им

Четирима малолетни апаши са били спипани тази нощ, докато ограбват магазин за цигари и алкохол в Пловдив, научи Марица.бг. Алармата на СОТ-а обаче се задействала и за нула време апашите били задържани заедно с плячката от пристигналите гардове на ДАИКС.

прочетете повече
ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top