актуални новини
27 май 2019
27.05.2019
Намерени ценни стоки в багажник от патрул на ДАИКС СОТ

През ноща на 27 май след връщане от аларма, в квартал Кичук Париж, патрул на ДАИКС СОТ забелязва спрял автомобил, с немска регистрация, с отворен багажник. Патрулът спира да огледа съмнителното превозно средство и вика полиция. След направен оглед се намират ценни стоки. Случаят се поема за проверка и разследване от органите на реда.

прочетете повече
25 май 2019
25.05.2019
През деня на 25 май физическа охрана на ДАИКС СОТ забелязва странно поведение на мъж в магазин за дрехи. При направена проверка, след касова зона се открива открадната стока.

През деня на 25 май физическа охрана на ДАИКС СОТ забелязва странно поведение на мъж в магазин за дрехи. При направена проверка, след касова зона се открива открадната стока. Нарушителят е заловен до пристигането на органите на реда. Професионалната намеса на гарда на ДАИКС СОТ предотвратява кражба.

прочетете повече
25 май 2019
25.05.2019
Екшън в Пловдив! Нападнаха шофьор на градски рейс

Страшен екшън се е разиграл снощи в градски рейс по линия 93 в Пловдив, научи „Марица“. Водач на автобус е бил нападнат от побеснял пътник и само бързата намеса на останалите пасажери и частни гардове е предотвратила по-сериозни последствия.

прочетете повече
24 май 2019
24.05.2019
Честит ден на Славянската писменост и култура!

Честит ден на Славянската писменост и култура! Знанието е сила, използвайте го, за да направите света по-красив и сигурен! ДАИКС СОТ поздравява всички учители, ученици, студенти и преподаватели!

прочетете повече
04 май 2019
04.05.2019
На 29 април следобед, охранителни камери на обект, охраняван от ДАИКС СОТ засичат двама нарушители, които неразрешено нахлуват в съседен строителен обект.

На 29 април следобед, охранителни камери на обект, охраняван от ДАИКС СОТ засичат двама нарушители, които неразрешено нахлуват в съседен строителен обект. След задействана аларма патрул на ДАИКС СОТ се отзовава до обекта и задържа двама извършители от ромски произход до пристигане на органите на реда. Бързата намеса и адекватни действия на патрула, на ДАИКС СОТ предотвратяват умишлен обир.

прочетете повече
03 май 2019
03.05.2019
На 25 април в малките часове на нощта е задействана аларма в къща, в град Пещера

На 25 април в малките часове на нощта е задействана аларма в къща, в град Пещера. Нарушителите, стреснати от активираната аларма и бързото пристигане на патрул на #РАДИО СОТ ДАИКС избягват от местопрестъпението. Единствено успяват да разбият входната врата, без да има нахлуване в обекта. Бързата намеса на РАДИО СОТ ДАИКС предотвратява каквито и да е имуществени щети върху имота.

прочетете повече
ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top