актуални новини
17 юни 2019
17.06.2019
Патрул на РАДИО СОТ ДАИКС предотвратява обир

Рано сутринта на 17-ти юни крадци разбиват метална врата на мазе, в къща, в с. Златица. След задействана аларма, патрул на РАДИО СОТ ДАИКС се отзовава веднага до обекта. Бързата реакция на патрула, подплашва нарушителите, които нямат време за нанасяне на други щети върху обекта или извършване на евентуална кражба.

прочетете повече
16 юни 2019
16.06.2019
Патрул на РАДИО СОТ ДАИКС осуетява грабеж в склад

През нощта на 16-ти юни е активирана аларма в складове, намиращи се в покрайнините на гр. Пазарджик. Патрул на #РАДИО СОТ ДАИКС пристига веднага, като единствена щета намира разбити катинари на 2 контейнера, без дори вратите да са отворени. Професионалното отношение и бърза реакция на патрула стопира евентуална кражба.

прочетете повече
09 юни 2019
09.06.2019
Патрул на ДАИКС СОТ задържа вандал, който чупи витрина на магазин

Вечерта на 9-ти юни пиян мъж брутално чупи витрина на магазин в центъра на Пловдив. В близост до магазина се оказва патрул на ДАИКС СОТ, който веднага реагира и задържа нарушителя, за да предотврати последващи щети по обекта. Уведомяват собственика на магазина, който пристига своевременно. Пияният нарушител заплаща щетите по счупената витрината, а собственикът изказва своята голяма благодарност за бързата реакция на патрула ДАИКС СОТ.

прочетете повече
ОХРАНА С ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА
ЛИЧНА ОХРАНА
ОХРАНА НА КУЛТУРНО-МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ
Copyright © 2019 Daiks.com

Scroll To Top